Friday, February 9, 2007

No tässä tää sitte: klo 20:47


Joo täytyy kyllä aloittaa että aika "typerä" sarja koska miksi ne terroristit vei sen agentin sinne taloon kuulusteltavasksi ...eiköhän nyt joku muu talo olisi kelvannut?!?!? ja muitakin oli jotka selitän tässä seuraavassa:

Jack rupes kuulustelemaan Audreyn miestä Paulia ja Audrey jäi katsomaan (miksi ...ja miksi Jack suostu siihen ku se vaan häiritsi?!?!?)!!! Sitten terroristit oli heittämässä Curtisia ruumista menemään mutta eihän se ollutkaan kuollut (ja siinä toinen typeryys ...miksei ne ampunu sitä varmuuden vuoksi?!?!?) vaan tainnutti terroristit!!! Erinin lapsi vaan sekoili häiriten hänen työtään (taas typeryys ...miksei laittanu sitä pakkopaitaan ...tai vaikka käsirautoihin?!?!?)!!! Joo mutta sitten Jack rynnisti Curtisin kanssa etsimään terrostiä ja löysikin mutta sitten Jack vaan rupesi mölyämään (taas "tuttu" TYPERYYS ...miksei Jack vaan ampunu sitä PÄÄHÄN ...olkaPÄÄHÄN =D ) ja terrosti pääsi karkuun ...SURKEAA!!! Sitte Edgar sai reaktorit haltuun mutta samalla johtajan tyttö kuoli ku oli viiltänyt itseään (pakkopaitaan vaan pis pitäny laittaa) ja terroristi pääs karkuun poliisin unoformussa (olis vaan Jackin pitäny ampua sitä) ...ETTÄ sellaista TYPERYYTTÄ!!!


Nonih ja 15min päästä alkaa uudet TYPERYYDET ..saa nähä mitä tällä kertaa...OUT!!!

Joo se siitä roskasakista ;( !!! klo 20:11


Joku H*LVETIN Häiritsevä tekijä tilalle ...ois syytä olla tai...

Joo mutta pitää alkaa väsätä sitä 24 typeryyttä ennen seuraavaa jaksoa ..ööööööö ...mutta miksi muka?!?!? Jaa ...no saanpahan itekki kertausta ennen seuraavaa jaksoa ...joo OUT!!!

Ollu vähän kiireitä!!! klo 18:31


JOOH ...mutta kuten kuvasta näkyy ...Kaunarit ehti kattoa =) ...TIETENKIN ...joo mutta nyt löhöilen ...kirjottelen sit myöhemmin ...tai pistetään tähän nyt tän päivän ohjelmat:

Kauniit ja rohkeat (meni jo)!!!
Viihdeuutiset (jäi nyt väliin)!!!
LOiSTava (niin koneelta tokaa tuotantokautta =))
24 (typerä sarja kylläkin ...pitäis nyt saada toi H*LVETIN bänni pois että voi kertoa miksi ...tai mikseipä tähän ...JOOH ...pistän myöhemmin tähän miksi 24 on typerä =))
Alias (ÄÄÄÄÄÄÄääääääh ...se meni loppumaan ;( ....no Hyppönen ja Embuske vai mikä lie tilalle =) ...ei kyllä korvaa ...EI TOD ...mutta ihan hauska!!!
Roskasakki (tää on HUIPPU :D )!!!


Mutta nyt TV:tä ...OUT!!!

Joo kai sitte nukkumaan!!! klo 03:58


Muovipussiki meni jo päähän :D ...älkää kysykö miksi ...joo nuk |O ku |O maa |O ...JOOH ...OUT!!!

No liikahaan sitä tuli katottua... klo 02:35


...about puoleenväliin ...HEMMETTI ...jos huomenna sama tahti niin seuraavaa saa sitte pari viikkoa odottaa ...JESUS!!! No joo ...kai tässä sit puuhastelua jatketaan ...pitäis kyllä päästä keskustelu palstoille ...kolmasko accountti tässä pitää tehdä =) ...NÄÄÄÄÄH ...kyllä pari päivää nopeasti menee ...sitte taas palataan riuhumaan =) ...joo OUT!!!

No NEPÄS loppu ;( ... klo 01:32


...karkit ja ohjelma ...no kuvahan jo paljasti ...LOiSTava Lostihan se ...UPEA sarja ...mutta nyt ärsyttää se ihan HE*VETISTI että kohta ollaan ABC ajassa (katoin 10.jakson 2.tuotantokaudesta) ...EI HE*VETTI ...joutuu niiku viikon (pahimmassa tapauksessa 2 viikkoa) odottamaan seuraavaa ...nyt pitäis vaan hidastaa ...viikon päästä seuraava jakso ...mutta mikäs järki siinä ...viikonhan sitä joutuisi odottamaan ...EIKÄ PYSTY ...enhän mä pysty minuuttiakaan odottaa ...alotan jo 11.jakson ...jota en loppuun asti kato ...paitsi jos on jännä ...JOOH =D !!! Niin ja se toisen loppuminen (otsikossa "NEPÄS") ...karkit meni loppumaan ...NO EI SENTÄÄN ...kyllä tossa puolet ...tai vähän alle on jäljellä =D ...menee osa vielä tässä yöllä ...JOOH =D !!! No mutta nyt teen jotain ennenku alotan 11.jakson ...ja että mitä ...no EN AINAKAAN kirjottele Tiltiin jostain IHMEE SYYSTÄ ...mistä edes MUUTEN bännit sain ...en muistaakseni (nyt tarttis sitä :whistle: hymiötä ...JA HETI) tehnyt mitään ...joo mutta nyt tekemään "jotain" ...OUT!!!


HEHEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeee ...hymiö toimi :D (toimiiko tuokin) ...JESH ...hymiöt is back in business ...joo mutta piti olla kirjottelematta ;) ...OUT :D !!!

Karkkien aika =D ...YEAH!!! klo 00:51


Onhan tossa jonku verran =D ...kai siitä huomisellekkin riittää jotain =D ...nyt jatketaan ohjelmaa noiden kera ...KUULUMISIIN ...eiku leffa tyyliin ...OUT!!!


Liian iso kuva MUKA ...no tän (rupusen) pitäis toimia...


NONIH ...toimihan se ...nyt ohjelmat kimppuun ...OUT!!!


Edit.Löyty se/tää isompi kuva <3... =)... B), YEAH :D!

Edit2.Tossa se alkuperäinen :ashamed:... :'(... :D!

Joo tässä se iltapala sitten on =D !!! klo 00:26


Joo nyt syömään ja kattomaan (jotain?!?!?) LOiSTavaa sarjaa ...mitköhän ...otan sit karkeista kuvan ku jaksaa niitä vedellä ...nyt kattomaan...

Tiltti katottiin!!! klo 00:03


No aika tylsä jakso ...ei siinä mitään erikoista ollut ...joo mutta nyt tekee iltapalaa ja kattoo LOiSTavaa ohjelmaa ...ja mitä ...no empä tiedä =D ...taidampa ottaa kuvan iltapalasta (niin piti niistä karkeista se kuva ottaa aikasemmin ...no eipä ehtiny joten nyt vasta ...jos ketään edes kiinnostaa =D ) ...JOOH ...näkyillään...