Saturday, February 10, 2007

Meinas unohtuu 24:nen!!! klo 02:48


Nyt ei löytyny YHTÄÄB typeryyttä jaksosta ...IHME ...käsikirjoittajat näköjään (tulevaisuudesta) lukenu kommenttini :D (...mutta miksei parantanu samalla viime jaksoa?!?!?) ...HYVÄ (mutta vähän TYLSÄ) jakso pitkästä aikaan:

Paul päätti sitte mennä Jackin mukaan tutkimaan ydinvoimalaa ku se oli ohjelmoija siellä (tai jotain sellaista?!?!?)!!! Tony otettiin sitten järkyttyneen Erinin joka ei meinannut edes lähteä mutta Helleri puhui hänet lähtemään!!! Sitten Jack ja Paul menivät ylinvoimalaa ja vastaanottaja käyttäytyi ihan oudosti joka sai Jackin jo tossa vaiheessa epäilemään että jotain on vialla (KOVA jätkä) ...ja oikeassahan hän olikin ...johtajat yritti estää ettei Jack ja Paul löydä tietoja että ne on hoitanut Marvanille aseita mutta ei onnistuneet estämään koska Paul tunsi ohjelman ja kiersi joten johtajat päätti ottaa käyttöön EMP:n ...YEAH!!! Ja sittenhän Jackille vasta kiire tulikin ja hän lähti estämään EMP:n räjäytystä (niin jutteli Tonyn kanssa tietokoneella kun linjat ja verkot oli katkaistu) jättäen Paulin yksin joka kuitenkin pääsi karkuun (huijas että printterissä on löytämät tiedot jotka hänellä olikin jo taskussa ...OVELAA)!!! Sitten Jack tainnutti (vai tappoiko jopa?!?!?) pari vartijaa ja yritti mennä estämään räjäytystä mutta EPÄONNISTUI ...YLLÄTTÄVÄÄ ...mutta EI NÄYTETTY MITÄÄN (CTU:n helikopteri MUKA tipahti) ...SURKEAA!!! Sitten CTU:hun tuli uusi tyyppi ...tai siis VANHA ...Michelle (tietämättömille Tonyn exä) IS BACK =D !!!


Joo mutta nyt on sitte tuskaiset 4 (lähes 5) päivää odottamista ;( ...no on vaan odotettava (vaikka nettihän tässä olisi =) ...ÄÄÄÄÄääääh ...kyllä tommosta jaksaa odottaa ...mutta ei TOD yhtä LOiSTavaa sarjaa :D ...) ...joo mutta huomiseen (kunnon mässy läjä pitää hakee =) ) ...OUT!!!

Batista lähti ;( ... klo 02:30


...MIKSIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;( ...EIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;( ...no ONNEKS tulee takas muutaman viikon päästä =) ...joo mutta kai tässä kohta vois alkaa nukkumaan ....NÄÄÄÄÄÄÄäääääääh ...mä teen vielä jotain ...mutta en kirjottele enää tänne ;( ...JOOH ...HUOMISEEN ...OUT!!!

Tässäpä ne... klo 00:35


...eiliset Aakkoset jämät ;( ...ei noi riitä mihinkään ...huomenna pitää ostaa sit kunnon läjä mässyy =) ...joo mutta nyt Lostin (niin siis jonku LOiSTavan sarjan) kimppuun...OUT!!!

Häiritsevä tekijähän oli LOiSTava!!! klo 00:20


Joo ...oli kyl TOSI HYVÄ ...ei vaan LOiSTava ...suosittelen kyllä kaikille (paitsi Tiltin keski-ikä ei saisi kyllä moneen vuoteen koskeakkaan saati nähdä ...joo ei sopinu tähän toi lausahdus :D )!!! Joo mutta nyt hyökkään jälleenkerran jonku toisen LOiSTavan sarjan kimppuun ...jaa että minkä ...no päätelkää eilisestä ...nyt kattomaan (niin karkki kuva ...no pistän sen VAMMASEN 10min päästä) ...JOOH ...OUT!!!