Saturday, February 17, 2007

Kunnon mässyt!!! klo 19:29


NONIH ...kuten kuvasta näkyy ...KUNNON mässyt tuli ostettua ...ja uusin jakso (14.) LOiSTavasta kattomatta ...AIJAI elämä hymyilee (ku sais vielä bännit pois ;( ...) JOOH ...nyt mässyttelee ja kattoo TV:tä ...Studio Impossiblehan se sieltä tulee ...OUT!!!

Häiritsevä tekijä!!! klo 03:45


Ja viimeisenä auton voitto ...vähän vandalisoituna ...tossa pistetään vähän tägiä :D ...JOOH ....kantsii kattoo ...mutta nyt nukkumaan ...OUT!!!

Häiritsevä tekijä!!! klo 03:26


Ja lävistys kysymyksiä ...johon nainen ei suostunut ollenkaan (oli vastaamatta) ...en olis mäkään ...jotain likaisia lävistyksiä ....HYI -PIIP- !!!

Häiritsevä tekijä!!! klo 03:11


Ja hauskaa paini kysymystä :D ...munille vaan tota yhtä ...mutta hyvin onnistu vastailemaan!!!

Häiritsevä tekijä!!! klo 02:47


BUAHAHAHAHAAAAAA ...joutu kusee et sai vastata ....MUAHAHAHAHAHAAAA ....#&%£$!* hyvä ohjelma!!!

Hyvät wrestlingit oli =D !!! klo 02:33


Joo wrestlingiä tuli ton karkkiläjän kanssa katottua =D ...MÄ RÄJÄHDÄÄÄÄÄÄÄÄääääääääääääään!!! Joo mutta nyt kattoo nauhalta ...siis levyltä (outoo sanoo levyks) Häiritsevää tekijää ....mitein siitäkään ei ole Topiccia ...pitää heti lomalta tultua tehdä =) ...JOOH ....OUT!!!

HELVETTI tota 24 TYPERYYTTÄ!!! klo 00:48


Siis ei JUMALAUTA ...siis TOD ...jumala auta PÄSSI 24 käsikirjoittajia ...ai mitä tällä kertaa ...no Chloe saapui CTU:hun 8min ...SIIS 8min ja VIELÄ MEIKATTUNA ...EI #&%£$!* ...siis 8min meikattuna?!?!? ...JESUS F*CKING CHRIST ku on TYPERÄ SARJA ...MUKA minuutilleen kuvaa eikä IKINÄ näytetä vessakäyntejä tai syömisiä ...SURKEA sarja ...NIIN minuutti mielessä ...muuten ihan OK ...mutta nyt rauhottumaan jonku pelin ääreen että saa ton JÄRKYTYKSEN mielestään ...siis 8min meikattuna?!?!?!


PS.Niin ja tossa iltapalan kuva joka meinasi mennä väärään kurkkuun Chloen "supernaisen" takia ...JESUS!!!

[Tontsa84 muokkasi tätä viestiä 17.02.200