Sunday, March 4, 2007

Joo kai voisi alkaa lopettelee :0 ... klo 18:52


...no ohjelmat alkaa =D !!! Ja mitö kuvaan ...TYLSÄÄ?!?!? ..mitä #&%£$!* ...justhan kivat alkamassa ja netissäki olisi kaikkea ...eiköhän tää todista että olen vanhempi ku keksin (tai minula vaan on tekemistä) ...lapsethan juuri ovat tylsistyneitä ilman tekemistä ...mullahan on vaikka mitä tekemistä ...sääliksi käy tylsistyneitä nuoria ...ottakaa musta mallia :D !!! Joo mutta nyt valmistelemaan ...MORO!!!

Tässähän alkaa kohta ohjelmat =D ... klo 18:24


Haluatko miljonääriksi, Huuma, Selviytyjät ja Idols nauhalle niinku meni Teräsmieheniki tän No-Lifetyksen takia :( ...no ompahan katotottavaa =) ...

Ilkeä Arthur9 :( !!! klo 18:12


YHYYYYYYyyyyyyyyy ...kai mun sitte pitää siitä piirtää ...myöhemmin...

EI V*TTU tätä No-Lifetystä... klo 17:21

...on se myönnettävä ...mä oon chatti addikti (jos kukaan ei MUKA tiennyt jo ...niin mun lisäks) ...eihän tästä tuu mitään ...kaikki vappaa-aika menee johonki 12V kanssa chattailyyn ...EI #&%£$!* ...no pääasia että tekee mistä tykkää :D !!!

Vielä Arthur9 minä :D ... klo 16:50


...ja sit pois No-Lifettämästä ...MORO!!!

Joelin minä =D !!! klo 16:36


Just LOiSTava ...varsinki toi kirosana filtterin kierto :D !!!

IM BAAAAaaaaaack!!! klo 16:23


Niin vain vähäksi aikaa ..ei jaksa paljoo No-Lifettää ...jotain piti tehä ...AINII ...Topicci ...minne on hyvä tehä blogi :D ....pistetään kuva mistä idea lähti...


Ja minne sit pistäis ...kyselyt ja galluppiin ...vai nettiin ...no nettin voisi pistää ...tai ensiksi haulla onko jo sellaista ...ei ole ...joten ei muuta ku tekemään =) ...

Jaa kai tän No-LIfettämisen voi lopettaa... klo 14:51


...niin ihan vaan chattailyn (vähäksi aikaa) ...TV:tä voisi ruveta katselemaan ...JOOH ...pari viestiä vielä (mistä vetoa että olen puolen tunnin päästä vielä täällä...)


Joo nyt on iaka lopettaa ...takas parin tunnin päästä...


HEHEI ..blogihna toimisi paikallaolo listana ...eiköhän jokainen nyt jaksa rustata onko paikalla vai ei ...SIINÄPÄ IDEA ...YEAH ...mutta nyt TV:tä ...se on moro!!!

Mitä Stalker naurelee?!?!? klo 14:37


Asia viestin lähetän (joka pitää TÄYSIN PAIKKANSA ja lkaa naurelee ...ihme "huijari" häiskä!!!

VOI H*LVETTI!!! klo 13:26


Stalker kirjottanu vaan PARI viestiä ja nousee ykköseks ...MITÄ H*LVETTIÄ ...vaadin oikaisua asiaan ...Stalkerille nolla eteen ja mut ykköseksi ...NIIH!!!

MITÄ Stalkeri ohittaa?!?!? klo 03:36


AIKOJA sitte ykkösenä ...HEMMETTI ...no mutta nyt alkaa väsyttää ...nukkumaan voisi mennä ...HUOMISEEN!!!

Joo taukoa... klo 02:22


...joo meen kattoo TV:tä (ois syytä että eräs viesti poistuu ;) )!!!

Stalker epäilee ...MUAHAH!!! klo 01:59



Kaikkea sitä kuuleeki ...paitsi jos epäilee 19V niin ei sitte mitään ...tai kyllähän se vähän haittaisi ...ihan 22V olen B) !!!

Ei ENÄÄN?!?!? klo 00:43


Because IM BAAAAAaaaaaaaaaaack :D ..YEAH ...mistäs sitä aloittaisi ...no voisipa aloittaa entä jos foorumista ...HMMMM ..."entä jos mä tuun takas bänneistä ...viimeisistä bänneistä :D ???" ...JOOH!!!

Oscar Gaala?!?!? (tuli mainos videolta) ...eihän siitä oo Topiccia ...MITÄ IHMETTÄ ...nyt HETI tekemään =) ...

HEH... klo 00:11


..ai MIKÄ?!?!? ...no eiköhän kuva kerro enemmän ku tuhat sanaa (jotka helposti vääntäisin :D ) ...joo mutta nyt on ohjelmat kesken ...SORI Tilt ...ohjemat ovat tärkeämpiä kuin sinä :D ...tuun siinä 30min päästä riuhuu ...tai riuhuu ja riuhuu ...rauhottuahan tässä piti :( ...YHYYYYYYYYyyyyyyyyyy ...no mutta odottakaa 30min lisä viestejä joita tulee satelee pilvin pimein) :D ...